Noh Jung Ui Mentransformasikannya Kepada Pelajar Kolej Yang Disukai Dalam Drama “Dear.M”

Noh Jung Ui Mentransformasikannya Kepada Pelajar Kolej Yang Disukai Dalam Drama  “Dear.M”. Drama KBS 2TV yang akan datang “Dear.M” telah berkongsi intipati watak Noh Jung Ui!..

Spin-off dari siri drama web popular “Love Playlist”, “Dear.M” adalah drama romantik mengenai carian di seluruh kampus untuk “M”, seorang individu misteri yang disebut dalam catatan tanpa nama yang menimbulkan kegemparan forum dalam talian Universiti Seoyeon..

Noh Jung Ui

Noh Jung Ui Mentransformasikannya kepada Pelajar Kolej Yang Disukai Dalam Drama “Dear.M”

 

Jaehyun dari NCT akan membuat debut lakonannya dalam drama sebagai pemeran utama lelaki Cha Min Ho, seorang pelajar kejuruteraan komputer yang pintar dan berimaginasi. Park Hye Soo akan berperanan sebagai BFF Ma Joo Ah lama, jurusan pentadbiran perniagaan yang ceria yang tidak pernah mempunyai teman lelaki dan selalu campur tangan dalam urusan orang lain kerana sifatnya yang murah hati dan ingin tahu.

Noh Jung Ui akan mengambil alih peranan Seo Ji Min, yang sebelumnya dimainkan oleh Kim Sae Ron dalam “Love Playlist.” Sebagai pusat pasukan sorak Universiti Seoyeon dan separuh daripada pasangan kampus yang dikasihi bersama Park Ha Neul (diperankan oleh Bae Hyun Sung), Seo Ji Min memancarkan tenaga yang manis dan disukai dan aura pemimpin yang yakin.

Dalam gambar yang baru dilancarkan, Noh Jung Ui menggayakan gaya rambut khas Seo Ji Min – roti yang disusun dengan pena – dan menunjukkan sisi comelnya di hadapan teman lelakinya

Noh Jung Ui

Tayangan perdana “Dear.M” pada 26 Februari jam 11:10 malam KST dan akan tersedia dengan sari kata di Viki. Lihat teaser untuk drama di bawah..

> Klik Di Sini

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *