Wendy Red Velvet Bercakap Mengenai Tampil Bersama Kumpulan Dan Banyak Lagi

Wendy Red Velvet Bercakap Mengenai Tampil Bersama Kumpulan Dan Banyak Lagi. Wendy Red Velvet kembali dan kelihatan bersedia untuk musim bunga..

Artis itu bercakap dengan Marie Claire Korea mengenai perjalanannya kembali ke panggung dan pemikiran menjadi tetamu biasa di variety show “Mystical Record Shop.”..

Wendy Red Velvet

Wendy Red Velvet Bercakap Mengenai Tampil Bersama Kumpulan Dan Banyak Lagi

 

Kerana ia adalah salah satu gambar pertamanya sahaja, Wendy mengakui, “Saya melihat banyak pose malam tadi sebelum tidur di telefon saya dengan mencari kata-kata seperti ‘pemotretan’ dan ‘majalah.” Saya merujuk foto model dalam pakaian seperti draf yang saya terima terlebih dahulu..

Saya tidak mempunyai banyak pengalaman dalam penggambaran gambar sendirian, jadi saya agak gementar, tetapi saya bersenang-senang dalam penggambaran. “..

Pada Hari Tahun Baru, Wendy kembali ke pentas dengan konsert dalam talian “Budaya Kemanusiaan” SMTOWN. Dia berkomentar, “Sudah hampir setahun sejak saya terakhir berdiri di atas pentas bersama anggota Red Velvet. Itu adalah persembahan dengan semua emosi yang mungkin disatukan, termasuk tegang, teruja, dan gugup..

Ia adalah konsert dalam talian yang diadakan secara bersemuka, jadi saya rasa saya akan berasa lebih teruja sekiranya ada peminat sebenar di khalayak dan saya dapat mendengar sorakan mereka. “

Wendy

Pada waktu rehatnya, dia menghabiskan masa dengan ibu bapanya. Dia menjelaskan, “Ketika saya masih muda, saya belajar di luar negara untuk sementara waktu, dan setelah memulakan debutnya, saya sibuk dengan aktiviti sehingga saya tidak menghabiskan banyak masa dengan mereka.

Mereka juga memberitahu saya bahawa masa yang mereka habiskan bersama saya sangat istimewa. “

Mystical Record Shop,” di mana Wendy adalah tuan rumahnya, tayang perdana pada 22 Januari. Dia yakin untuk mengikuti program ini kerana dia merasa seperti artis dapat berkembang dari proses mendengar kisah hidup dari para tamu dan mengesyorkan mereka muzik..

Setelah mengikuti program ini, Wendy telah belajar lebih banyak mengenai muzik dari tahun 1960-an dan 1970-an. Dia bergabung setiap minggu oleh Yoon Jong Shin, Jang Yoon Jung, dan Kyuhyun Super Junior.

Baru-baru ini, Wendy tertarik pada jenis muzik tertentu. Dia menjelaskan, “Saya mencari dan mendengarkan lagu-lagu yang mempunyai kisah menyentuh. Saya suka lirik lagu-lagu yang keluar sejak dulu atau oleh pemuzik indie..

Terdapat banyak lirik kiasan dalam muzik kumpulan idola, jadi saya memainkannya berulang kali dan berseronok menafsirkan lirik itu sendiri..

Wendy

Dengan musim semi yang hampir tiba, Wendy berkata, “Saya berharap semua orang menjadi hangat dan sihat. Saya rasa kebahagiaan tidak hanya ada di beberapa lokasi khas, tetapi juga berdekatan. Daripada merasa gementar, mengapa tidak melihat perlahan di sekeliling anda?

Semasa anda melakukan itu, saya mungkin akan melawat anda tidak lama lagi untuk memberi anda kebahagiaan. Saya mahu menunjukkan lebih banyak diri melalui nyanyian dan persembahan. Saya pasti akan melakukannya. “

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *