Bekas Ahli Jewelry Jo Min Ah Meraikan Perkahwinannya

Bekas Ahli Jewelry Jo Min Ah Meraikan Perkahwinannya. Pada 20 Februari, Jo Min Ah mengadakan majlis perkahwinan dengan suaminya, CEO pusat kecergasan. Pasangan ini telah mendaftarkan perkahwinan mereka pada bulan September 2020, tetapi menolak perkahwinan mereka kerana wabak COVID-19.

Jo Min Ah mengumumkan perkahwinan dan kehamilannya pada bulan November 2020. Pada masa itu, dia menyiarkan di Instagram, “Saya telah menemui orang yang matang dan boleh dipercayai yang lebih menghargai saya daripada diri saya sendiri, dan kami telah memutuskan untuk membuat masa depan bersama. Kerana COVID-19, perkahwinan kami akan berlangsung pada bulan Februari 2021, tetapi kami telah mendaftarkan perkahwinan kami dan menjadi suami isteri. Semasa bersiap untuk perkahwinan, diriku kini telah hamil..

Jo Min Ah

Bekas Ahli Jewelry Jo Min Ah Meraikan Perkahwinannya

 

Jo Min Ah juga berkongsi bahawa suaminya telah menjadi sumber sokongan kepadanya setelah ayahnya meninggal pada bulan September 2020.

Sebelum perkahwinannya, dia berkongsi dalam sebuah wawancara dengan Xportsnews, “Saya pikir itu akan menjadi sangat mengejutkan kerana kami sudah mendaftarkan perkahwinan kami. [Persiapan untuk perkahwinan] ” Dia menambah bahawa dia berjuang dengan kelengkapan gaun pengantin kerana keadaan fizikalnya yang berubah, tetapi suaminya banyak membantunya.

Dia melanjutkan, “Tempahan pertama kami untuk perkahwinan terpaksa dibatalkan kerana COVID-19. Bayi itu dikandung di tengah-tengah itu. Saya mempunyai beberapa masalah kesihatan dan saya sangat takut menjadi ibu buat pertama kalinya. Saya juga sedih kerana masalah dengan tempahan yang dibatalkan dan kehilangan cincin pasangan yang saya buat dengan suami. Dia meringankan mood dengan mengatakan kepada saya, ‘Jangan kehilangan saya.’ “

Dia menambah bahawa dia dan suaminya akan menghabiskan bulan madu mereka di Pulau Jeju kerana sekatan perjalanan di sekitar pandemi COVID-19.

Ahli Perhiasan lain menghadiri majlis perkahwinan Jo Min Ah untuk mengucapkan tahniah atas perkahwinannya. Park Jung Ah berkata, “Selamat, Min Ah! Mari kita jalani jalan bunga mulai sekarang. ” Seo In Young menulis, “Min Ah sangat cantik. Tahniah! Momen ini terasa sangat pelik kerana pertama kali kami bertemu di sekolah menengah. Anda mempunyai banyak kebahagiaan di kedai. Selamat mencuba! Saya rasa satu-satunya yang tinggal sekarang. “

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *