Jisoo Ucapkan Terima Kasih Atas Sokongan Anggota BLACKPINK Di Lokasi Syuting Drama

Jisoo Ucapkan Terima Kasih Atas Sokongan Anggota BLACKPINK Di Lokasi Syuting Drama. Jennie dan Lisa BLACKPINK baru-baru ini menunjukkan sokongan untuk Jisoo dan drama barunya, “Snowdrop” ..

Pada 27 Februari, Jisoo berkongsi sejumlah foto dan video melalui Instagram dirinya di hadapan sebuah trak kopi dan makanan ringan yang dihantar oleh Jennie dan Lisa..

Jisoo

Jisoo Ucapkan Terima Kasih Atas Sokongan Anggota BLACKPINK Di Lokasi Syuting Drama

 

Dalam komen pertama, dia mengucapkan terima kasih kepada Jennie yang mengirim dukungan dengan kata-kata “Terus perhatikan Jicho (gabungan nama Jisoo dan nama wataknya, Young Cho).” Jisoo berkongsi, “Jendeuk (nama panggilan Jisoo untuk Jennie yang merupakan gabungan nama Jennie dan jjindeuk, yang bermaksud ‘manja’) memberi Young Cho nama panggilan baru. Terima kasih. Saya sayang awak. “

https://www.instagram.com/p/CLyCXxRJ10E/?utm_source=ig_embed&ig_mid=26C3E89E-DA34-4C23-B3F0-0DBAEFAD5988

Jisoo juga mempamerkan sokongan Lisa, yang merubah puisi akrostik tiga baris menggunakan judul drama “Snowdrop”. Di bahagian bawah juga tertulis, “Nikmati makanan!”

Jisoo memuji Lisa untuk puisi manis dan berkongsi puisi akrostik tiga baris menggunakan nama Lisa. Dia menulis, “Lisa, aku mencintaimu.”

https://www.instagram.com/p/CLyCoinJJ3s/?utm_source=ig_embed&ig_mid=D5E7C53E-D00B-4C13-8137-9E27AFC4B469

Jisoo

Snowdrop” mengisahkan kisah cinta Im Soo Ho, seorang pelajar di sebuah universiti terkenal yang tiba-tiba memasuki asrama gadis yang berlumuran darah (dimainkan oleh Jung Hae In), dan Eun Young Cho, seorang pelajar yang ceria dan manis yang bersembunyi dan merawat luka-luka sambil menghadapi bahaya di bawah pengawasan (dimainkan oleh Jisoo).

Drama ini diarahkan oleh pengarah dan penulis skrip drama JTBC hit “SKY Castle” dan dijadualkan ditayangkan tahun ini..

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *