Song Joong Ki Dan Jeon Yeo Bin Lebih Bersedia Untuk Membalas Dendam Dalam “Vincenzo”

Song Joong Ki Dan Jeon Yeo Bin Lebih Bersedia Untuk Membalas Dendam Dalam “Vincenzo”.Dibintangi oleh Song Joong Ki sebagai Vincenzo Cassano, seorang pengacara Itali dan konsiglier Mafia yang berketurunan Korea, tetapi diadopsi oleh keluarga Itali pada usia muda. Ketika dia kembali ke Korea kerana konflik dalam organisasinya.

Dia akhirnya menyeberangi jalan dengan pengacara lidah tajam Hong Cha Young (diperankan oleh Jeon Yeo Bin) dan pelatihnya Jang Joon Woo (dimainkan oleh Taecyeon 2PM). Bersama-sama, mereka bergabung menggunakan metode jahat untuk menjatuhkan penjahat yang tidak dapat dihukum oleh pengadilan.

Vincenzo

Song Joong Ki Dan Jeon Yeo Bin Lebih Bersedia Untuk Membalas Dendam Dalam “Vincenzo”

 

Dalam episod ini, Vincenzo dan Hong Yoo Chan (Yoo Jae Myung) menghadapi masalah kerana penjahat. Vincenzo, yang membongkar rahsia mengenai Babel Group untuk melindungi Geumga Plaza, menyedari bahawa kejadian Babel Pharmaceuticals itu berkaitan dengan jenayah besar.

Terdapat rancangan untuk melancarkan ubat baru dengan ubat-ubatan haram sebagai komponen utamanya. Dia belajar mengenai hubungan politik dan kes mahkamah yang dimanipulasi. Dengan menyatukannya, Vincenzo menyedari skala apa yang mereka hadapi dan menahan Hong Yoo Chan. Namun, Hong Yoo Chan tidak berhenti dalam usahanya untuk mengelakkan ubat baru itu dilepaskan.

Babel juga memulakan serangan balas apabila salah seorang penyelidik mereka hilang dan menyebabkan beberapa kemerosakkan. Presiden Babel Group Jang Han Seo (Kwak Dong Yeon) diperintahkan oleh seorang tokoh misteri untuk mendatangkan bahaya kepada semua pihak yang mengambil bahagian dalam penyelidikan ini.

Ketika Choi Myung Hee (Kim Yeo Jin) Woosang mendapat tahu bahawa penyelidik yang melarikan diri dari tempat kejadian telah bersentuhan dengan Hong Yoo Chan, dia juga mulai menyerang musuh-musuhnya. Bukan sahaja penyelidik itu diserang, tetapi Vincenzo dan Hong Yoo Chan juga dilanggar oleh sebuah trak..

Menghadapi situasi yang mengerikan, Vincenzo menunjukkan sifat kejamnya. Dia memancarkan aura sejuk ketika dia berdiri di sebelah Hong Cha Young..

Song Joong Ki

Dalam episod 4 “Vincenzo,” penguam mafia Vincenzo dan Hong Cha Young akan bekerjasama untuk menghukum penjahat. Pada mulanya, Hong Cha Young tidak mempercayainya ketika ayahnya Hong Yoo Chan memberitahunya tentang kewujudan penjenayah besar. Tetapi setelah kemalangan itu, dia melihat sifat sebenar Babel Group dan bertekad untuk membalas dendam.

Masih perlu dilihat bahawa kerjasama Vincenzo dan Hong Cha Young cukup untuk menang melawan Babel Group dan firma guaman Woosang.

Para produser “Vincenzo” berkata, “Marah, Vincenzo akan mulai menghukum dengan kejam penjahat-penjahat itu. Pertempuran yang menarik akan berlaku. Juga perhatikan perubahan dalam Vincenzo dan Hong Cha Young dan nantikan tindakan ‘wira gelap,’ yang memerangi kejahatan dengan kejahatan. “

Episod “Vincenzo” yang akan datang disiarkan pada 28 Februari jam 9 malam KST.

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *