Drama Baru Song Ji Hyo Disahkan Akan Dibintangi Nam Ji Hyun Dan Chae Jong Hyeop

Drama Baru Song Ji Hyo Disahkan Akan Dibintangi Nam Ji Hyun Dan Chae Jong Hyeop. Drama akan datang “Come to the Witch Restaurant” telah mengumumkan pelakon utamanya..

Setelah Song Ji Hyo disahkan untuk drama pada awal Februari, diumumkan pada 5 Mac bahawa Nam Ji Hyun dan Chae Jong Hyeop disahkan akan bergabung dengannya..

Drama Baru Song Ji Hyo Disahkan Akan Dibintangi Nam Ji Hyun Dan Chae Jong Hyeop

Drama Baru Song Ji Hyo Disahkan Akan Dibintangi Nam Ji Hyun Dan Chae Jong Hyeop

Come to the Witch Restaurant adalah mengenai restoran penyihir yang menjual makanan yang memberikan keinginan dan pelanggan yang ingin menjalani kehidupan yang berbeza walaupun mereka harus menjual jiwa mereka sendiri.

Ini berdasarkan kisah yang ditulis oleh Goo Sang Hee yang memenangi daesang (hadiah utama) di peraduan cerita ketiga Kyobo Book Centre. Drama ini akan mengenai orang-orang yang menjadi penyembuh melalui makanan penyihir pada masa yang sukar dalam hidup mereka.

Song Ji Hyo adalah pemilik dan penyihir misteri restoran yang memenuhi keinginan orang dengan makanan, sementara Nam Ji Hyun akan memerankan pekerja restoran Jung Jin yang tujuannya adalah menjalani kehidupan normal. Chae Jong Hyeop adalah pekerja sambilan Lee Gil Yong yang datang ke restoran sambil mencari jawapan dalam hidupnya.

Pelakonnya termasuk Song Ji Hyo, Nam Ji Hyun, Chae Jong Hyeop, Ahn Eun Jin yang membuat penampilan istimewa, dan banyak lagi hadir dalam pembacaan skrip pertama pada 26 Februari. Turut hadir ialah pengarah So Jae Hyun dan Lee Soo Hyun bersama dengan penulis Lee Young Sook..

Pengarah So Jae Hyun yang sebelumnya pernah mengerjakan “Forest of Secrets,” “100 Days My Prince,” “It’s Okay to Not Be Okay,” dan banyak lagi mengomen, “‘Come to the Witch Restaurant’ adalah kisah yang dapat sesuai untuk pelbagai penonton.

Kami akan melakukan yang terbaik untuk memberikan keselesaan kepada penonton dalam masa sukar ini. “

Come to the Witch Restaurant sudah mulai syuting dan dijadualkan tayang perdana musim panas ini melalui TVING..

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *