Jung Il Woo Membawa Watak Penjahat Dalam Poster Teaser Drama Sejarah

Jung Il Woo Membawa Watak Penjahat Dalam Poster Teaser Drama Sejarah. Drama MBN yang akan datang “Bossam: Steal the Fate” telah merilis poster baru untuk Jung Il Woo..

Terletak di dinasti Joseon, “Bossam: Steal the Fate” adalah drama bersejarah baru yang dibintangi oleh Jung Il Woo sebagai Ba Woo, bajingan dengan identiti misteri yang secara tidak sengaja menculik seorang puteri..

Jung Il Woo

 

Jung Il Woo Membawa Watak Penjahat Dalam Poster Teaser Drama Sejarah

Girls ‘Generation’s Yuri akan memerankan Soo Kyung, yang merupakan anak perempuan Raja Gwanghae.

Watak baru Jung Il Woo, Ba Woo, lelaki misteri yang mesti menyembunyikan identitinya dan hidup dalam kemiskinan setelah dijebak dengan konspirasi pada usia muda.

Dia menangani semua kes jenayah seperti perjudian, mencuri, bertengkar dan salah satu tugas utamanya adalah menghubungkan janda, yang tidak berharap untuk berkahwin semula, dengan suami baru..

Jung Il Woo

Poster menunjukkan Ba ​​Woo terlibat dalam tindakan “bossam”, yang merupakan amalan “menangkap seorang janda secara diam-diam dan mencurinya di tengah malam untuk menikahi seorang lelaki.”

Matanya yang tegas namun kuat memaksimumkan daya tarikan liar dan kasarnya dan dia kelihatan siap berlari.

Jung Il Woo melakukan transformasi lakonan untuk menyatakan kehidupan dan keperibadian Ba ​​Woo yang kasar.

Pertama, dia menukar penampilannya. Dia memanjangkan rambut wajahnya dan mengikat rambutnya yang tidak terawat untuk menonjolkan sifat wataknya yang tidak teratur.

Dia juga bekerja keras untuk mengubah nada suaranya dan melakukan adegan aksi. Menurut team produksi, Jung Il Woo kelihatan seperti orang yang berbeza di lokasi penggambaran.

Team produksi berkongsi, “Poster ini menunjukkan nasib Ba Woo melalui ‘bossam’ Joseon, yang merupakan inti dari drama ini.

Harap nantikan kisah seperti apa yang Ba Woo, yang pernah berfikir untuk menghubungkan dua orang yang disekat oleh batasan kehidupan sebenar sebagai karya semata, yang akan dibuat dengan Soo Kyung, wanita yang diculik untuk digunakan dalam “bossam.”

“Bossam: Steal the Fate” akan tayang perdana pada bulan Mei..

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *