Nana Dan Lee Min Ki Menunjukkan Chemistry Hebat Dalam Drama Oh My Ladylord

Nana Dan Lee Min Ki Menunjukkan Chemistry Hebat Dalam Drama Oh My Ladylord. “Oh My Ladylord” MBC telah berkongsi lebih banyak pandangan tentang apa yang ada melalui gambar baru..

Dalam “Oh My Ladylord,” Lee Min Ki berlakon sebagai Han Bi Soo, penulis filem thriller teratas yang “won’t” date” bercinta, sementara Nana membawa watak Oh Ju In yang “can’t” date” bercinta. Setelah mengeluarkan beberapa gambar dan video penggoda untuk drama yang akan datang, MBC kini telah mendedahkan gambar Lee Min Ki dan Nana yang berpegangan tangan ketika mereka berdiri berdampingan..

Oh My Ladylord

 

Nana Dan Lee Min Ki Menunjukkan Chemistry Hebat Dalam Drama Oh My Ladylord

Pasukan produksi berkongsi bahawa kedua-dua pelakon itu sangat mirip dengan cara termasuk menjaga mereka dalam projek dan peranan mereka, serta kemampuan mereka untuk mengekspresikan emosi watak mereka secara terperinci. Mereka menambahkan, “Kerja berpasukan mereka hebat.”

Lebih banyak gambar juga telah dilancarkan yang menunjukkan dua watak utama bersama orang-orang dalam kehidupan mereka.

Kim Chang Wan mengambil peranan sebagai Kim Chang Kyu, seorang lelaki yang seperti ayah kepada Han Bi Soo sejak mereka bertemu ketika Han Bi Soo berusia 18 tahun. Kim Chang Kyu telah menjalankan kedai rakaman terpakai “Just Record” selama hampir 30 tahun, dan dia adalah orang yang bersemangat bebas yang bertentangan dengan Han Bi Soo. Kim Chang Kyu adalah orang yang sangat penting bagi Han Bi Soo, dan foto-foto itu menunjukkan chemistry antara rakan-rakan yang tidak dijangka..

Nana

Nana muncul dalam sekumpulan foto lain bersama ibunya di layar, pelakon Kim Ho Jung. Oh Ju In dan ibunya Yoon Jung Hwa duduk bersama di bawah sinar matahari, dengan Oh Ju In memeluk ibunya sambil Yoon Jung Hwa tersenyum. Dikatakan bahawa walaupun mereka sedang berlatih dan berehat..

Nana sebelumnya mengatakan dalam sebuah wawancara, “Saya ingin menyatakan kasih sayang seorang anak perempuan dan menjaga ibunya dengan cara yang jujur dan selesa melalui Oh Ju In.”

Lee Min Ki

Sementara itu, ibu Han Bi Soo Kang Hae Jin (dilakonkan oleh Lee Hwi Hyang) juga muncul dalam foto. Kang Hae Jin telah menjadi orang yang paling berpengaruh dalam kehidupan Han Bi Soo, dan hubungan mereka akan menjadi penting dalam drama.

Pasukan produksi berkongsi, “Dalam pertunjukan, duo ibu-anak Lee Min Ki dan Lee Hwi Hyang mungkin bertengkar, tetapi mereka selalu menganggap satu sama lain sebagai keutamaan mereka. Kedua-dua pelakon ini menyampaikan hubungan ini dengan sempurna dalam persembahan mereka. Untuk adegan mereka bersama, mereka selalu berfikir secara mendalam dan berbincang. Terima kasih atas kerja keras dan pertimbangan mereka bahawa hubungan ibu-anak Han Bi Soo dan Kang Hae Jin digambarkan dengan begitu mendalam dalam pertunjukan. “

Drama Oh My Ladylord

Tayangan perdana “Oh My Ladylord” pada 24 Mac jam 9:30 malam KST..

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *