Kim Bum Membincangkan Peranannya Dalam Drama Law School

Kim Bum Membincangkan Peranannya Dalam Drama Law School. Drama JTBC “Law School” telah merilis teaser baru dan gambar yang menampilkan Kim Bum..

Law School” adalah sekolah misteri yang mengikuti kisah pelajar dan profesor dari sekolah undang-undang teratas Korea Selatan yang terperangkap dalam kes yang luar biasa..

Drama Law School

 

Kim Bum Membincangkan Peranannya Dalam Drama Law School

Kim Bum bercakap mengenai hari pertamanya syuting dalam kuliah Kim Myung Min. Dia berkongsi, “Semua pelakon datang sekitar satu setengah jam lebih awal dari yang direncanakan untuk disiapkan. Akibatnya, saya ingat kami bermula setelah kami dapat berlatih beberapa kali seolah-olah kami benar-benar berada di kelas. “

Kim Bum juga membincangkan bagaimana suatu kehormatan untuk bekerjasama dengan Kim Myung Min dan pengarah Kim Seok Yoon.

Dia berkongsi, “Mereka berdua selalu serius dan bersemangat sehingga mereka menjadi contoh bagi semua orang di lokasi syuting dan selalu menjadikan suasana lebih baik. Ini satu set yang membantu saya merasakan betapa berharganya belajar setiap saat. “

Drama Law School

Untuk catatan peribadinya, Kim Bum berkongsi, “Berada di sekolah tempat orang belajar undang-undang,” Law School “menceritakan kisah-kisah transformatif dari pelbagai senario yang dialami orang dan bagaimana mereka mengubahnya menjadi pertumbuhan.”

JTBC juga mengeluarkan teaser untuk drama Profesor Yang Jong Hoon dengan kejutan??

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *