Taecyeon 2PM Akan Bintangi Drama Sejarah

Taecyeon 2PM Akan Bintangi Drama Sejarah. Taecyeon 2PM kemungkinan akan memainkan peranan bertentangan dengan Jung So Min dalam drama bersejarah baru..

Pada 19 Mac, agensi Taecyeon, 51K mengesahkan bahawa dia sedang dalam perbincangan untuk membintangi drama yang akan datang “Tale of the Secret Royal Inspector and Jo Yi“..

Taecyeon 2PM Akan Bintangi Drama Sejarah

 

Taecyeon 2PM Akan Bintangi Drama Sejarah

Wakil agensi itu menyatakan, “Memang benar bahawa Taecyeon telah menerima tawaran untuk ‘Tale of the Secret Royal Inspector and Jo Yi‘ Ini adalah salah satu daripada beberapa projek yang sedang dalam perbincangan.”

Mereka turut menjelaskan, “Belum ada yang diputuskan.”

Taecyeon 2PM Akan Bintangi Drama Sejarah

Awal tahun ini, Jo Byeong Gyu disahkan telah menerima tawaran untuk membintangi drama tersebut, walaupun tidak jelas apakah dia masih dalam perbincangan untuk projek itu. Sementara itu, Jung So Min kini sedang dalam perbincangan untuk memainkan watak utama wanita..

Tale of the Secret Royal Inspector and Jo Yi” digambarkan sebagai drama sejarah fantasi mengenai pegawai rahsia kerajaan yang malas. Ditugasnya adalah untuk menyamar dan mendedahkan rasuah, bekerjasama dengan seorang wanita. Bersama-sama mereka merancang rancangan besar untuk mengungkap kebenaran..

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *