Seohyun Dan Lee Jun Young Akan Membintangi Filem Romantik

Seohyun Dan Lee Jun Young Akan Membintangi Filem Romantik. Girls’s Generation Seohyun dan U-KISS Lee Jun Young akan membintangi sebuah filem bersama..

Pada 22 Mac, Netflix mendedahkan bahawa Seohyun dan Lee Jun Young telah mengesahkan penampilan mereka dalam filem “Moral Sense“..

Seohyun Dan Lee Jun Young Akan Membintangi Filem Romantik

 

Seohyun Dan Lee Jun Young Akan Membintangi Filem Romantik

Berdasarkan webtoon dengan tajuk yang sama, “Moral Sense” mengisahkan kisah percintaan antara seorang lelaki dengan selera unik dan seorang wanita yang secara tidak sengaja mengetahui tentang rahsianya.

Seohyun, yang telah memamerkan lakonannya yang serba boleh melalui berbagai drama termasuk “Time,” “Hello Dracula,” dan “Private Lives,” akan membuat debut layar lebar Korea pertamanya dengan “Moral Sense.” Wataknya Jung Ji Woo akan mengetahui selera rahsia rakan sekerjanya secara kebetulan dan memimpin percintaan berisiko dengannya.

Dalam peranan rakan sekerja Jung Ji Woo, bernama Jung Ji Hoo, adalah Lee Jun Young. Lee Jun Young adalah pelakon yang sedang meningkat naik yang telah membintangi drama seperti “Good Casting” dan “Please Don’t Date Him” ​​dan akan terus mengagumkan dengan drama yang akan datang “Imitasi.” Sebagai Jung Ji Hoo, dia akan memikat penonton dengan kedua-dua sisinya — penampilannya yang sempurna yang membuat rakan sekerja wanita itu berubah dan selera peribadinya yang tersembunyi di sebalik wajahnya yang sempurna.

Hubungan segar Seohyun dan Lee Jun Young sebagai dua watak unik akan dinantikan.

Moral Sense” akan dikeluarkan di Netflix..

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *