Seo In Guk And Park Bo Young Mesra Di Pembacaan Skrip Untuk Drama Romantik Baru

Seo In Guk And Park Bo Young Mesra Di Pembacaan Skrip Untuk Drama Romantik Baru. Drama percintaan fantasi yang akan datang adalah mengenai seorang lelaki yang menyebabkan semua yang disentuhnya lenyap dan seorang wanita yang meletakkan hidupnya untuk mengelakkan nasibnya..

Dengan watak utama termasuk Park Bo Young, Seo In Guk, Lee Soo Hyuk, Kang Tae Oh, dan Shin Do Hyun, ia akan ditulis oleh Im Me Ah Ri dari “Beauty Inside” dan diarahkan oleh Kwon Young Il dari “Unfamiliar Family”..

Seo In Guk And Park Bo Young Mesra Di Pembacaan Skrip Untuk Drama Romantik Baru

 

Seo In Guk And Park Bo Young Mesra Di Pembacaan Skrip Untuk Drama Romantik Baru

Bersama penulis dan pengarah, pelakon termasuk Park Bo Young, Seo In Guk, Lee Soo Hyuk, Shin Do Hyun, Woo Hee Jin, Dawon SF9, Jung Ji So, Lee Seung Joon, Song Ju Hee, dan Choi So Yoon turut hadir pada bacaan skrip pertama.

Park Bo Young, berlakon sebagai Tak Dong Kyung, berkata, “Saya sangat gembira dapat bergabung dengan [watak]. Saya akan melakukan yang terbaik supaya saya tidak mempengaruhi drama secara negatif. Saya harap ini akan menjadi projek yang akan dikenang sebagai sesuatu yang senang dan senang dikerjakan sepanjang masa. ” Mencuba peranan barunya, dia kagum ketika dia menggambarkan emosi terperinci wataknya.

Seo In Guk, memainkan watak Myul Mang, memberi salam, “Saya akan belajar banyak ketika bekerja bersama dengan semua orang,” dan segera menarik perhatian ketika dia mulai membaca barisnya. Sepenuhnya dengan peranannya, Seo In Guk menunjukkan daya tarikan wataknya yang berbeza sambil menukar nada bicaranya.

Kedua-dua pemeran menunjukkan hubungan yang sangat baik bersama-sama, menarik lebih banyak harapan untuk percintaan mereka dalam drama.

Sebagai tambahan, Lee Soo Hyuk dan Shin Do Hyun menunjukkan lakonan realistik sebagai penerbit novel web Cha Joo Ik dan novelis web, Na Ji Na, sementara pelakon pendukung juga menambah energi para pelakon.

Pasukan produksi berkata, “Kami akan menyambut anda dengan romantik fantasi baru yang akan membuat hati anda berdebar. Sila nantikannya. “

Doom at Your Service” dijadualkan tayang perdana pada separuh pertama 2021.

Nantikan kemas kini..

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *