Ranking No.1 Billboard Hot 100, BTS Akan Keluarkan 2 Remix Baru Untuk “Butter”

Ranking No.1 Billboard Hot 100, BTS Akan Keluarkan 2 Remix Baru Untuk “Butter”. Meraikan pencapaian mereka dengan memenangi No. 1 di Billboard Hot 100, BTS akan mengeluarkan dua remix baru untuk “Butter“..

Jimin

BTS

 

Ranking No.1 Billboard Hot 100, BTS Akan Keluarkan 2 Remix Baru Untuk “Butter”

Awal minggu ini, BTS melakar sejarah di chart Billboard ketika “Butter” memulakan lagu di No. Carta 1 Hot 100. Pada 3 Jun, Big Hit Music mengucapkan terima kasih kepada peminat kerana berjaya membuat pencapaian ini dan mengumumkan bahawa BTS akan mengeluarkan dua versi baru “Butter” sebagai perayaan..

Agensi tersebut menyatakan, “Sokongan anda untuk ‘Butter‘ dapat membawa lagu ini ke puncak Billboard Hot 100. Sebagai ucapan terima kasih atas perhatian dan cinta anda terhadap muzik BTS, kami akan mengeluarkan dua remix untuk ‘Butter’ berikut ‘Butter (Hotter Remix)’ yang menggabungkan lagu-lagu hit mereka dengan genre muzik baru. “

Big Hit Music menggambarkan dua versi remix sebagai, “‘Butter (Sweeter Remix)’ memberikan nafas R&B dan ‘Butter (Cooler Remix)’ mampu menyejukkan anda seperti angin yang menyegarkan.”

Kedua-dua remix akan terbit pada 4 Jun jam 1 petang KST..

Mereka juga berkongsi foto penggoda yang berwarna-warni menjelang penerbitan remix terbaru..

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

 

Tags:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *