Kim Jong Kook Berkongsi Kisah Ciuman Pertama

Kim Jong Kook Berkongsi Kisah Ciuman Pertama. Pada episod 18 Julai rancangan variety yang popular, Kim Jong Kook, Kim Heechul Super Junior, Choi Jin Hyuk, Lee Sang Min, Tak Jae Hoon, Park Goon, Im Won Hee, Oh Min Seok, dan Kim Joon Ho meneruskan perjalanan mereka ke Pulau Jeju..

Semasa berbual sambil makan, mereka mula mula bertanya satu sama lain mengenai ciuman pertama mereka. Choi Jin Hyuk mengungkapkan, “Saya adalah sekitar tahun pertama sekolah menengah saya. Saya rasa itu di depan kompleks pangsapuri. “

Kim Jong Kook Berkongsi Kisah Ciuman Pertama

 

Kim Jong Kook Berkongsi Kisah Ciuman Pertama

Sementara itu, Tak Jae Hoon berkongsi, “Saya berada di tahun kedua sekolah menengah. Tidak ada lampu jalan, jadi saya tidak tahu di mana bibirnya berada. “

Heechul kemudian bergurau menggoda Kim Jong Kook, “Jong Kook, kamu belum ciuman pertama, kan? Saya yakin anda hanya mencium [barbel] ketika anda melakukan senaman.

Kim Jong Kook menjawab, “Ciuman pertama saya adalah di taman permainan. Saya rasa itu adalah tahun sekolah menengah. Saya sedang berjalan bersama teman wanita saya ke stesen dan ada taman permainan dalam perjalanan ke sana”

Ketika ditekan untuk keterangan lebih lanjut, dia menambahkan, “Kami berdua duduk di bahagian kerusi yang diturunkan ke tanah.”

 

Support KoreaMalay untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *