Drama Now We Are Breaking Up Merilis Teaser Terbaru

Drama Now We Are Breaking Up Merilis Teaser Terbaru. Drama percintaan realistik tentang cinta dan kesedihan yang berlatarbelakangkan industri fesyen. Song Hye Kyo memainkan watak Ha Young Eun, seorang pereka fesyen yang realistik dan tegas. Sementara itu, Jang Ki Yong memainkan watak Yoon Jae Guk, seorang jurugambar bebas yang bijak..

Teaser terbaru yang dikeluarkan pada 4 November mengambarkan Ha Young Eun dan Yoon Jae Guk perlahan-lahan mengenali antara satu sama lain..

Drama Now We Are Breaking Up

Drama Now We Are Breaking Up Merilis Teaser Terbaru

Video itu bermula dengan kehidupan sibuk Ha Young Eun sebagai pereka fesyen, berkata kepada seseorang, “Anda tahu apa maksud salinan bagi seorang pereka? Ia adalah kebanggaan pereka, kebanggaan gaya mereka; jangan malukan kami.” Jurugambar Yoon Jae Guk kemudian muncul di hadapannya, dan dia menunjukkan minat dengan berkata, “Mungkin kita pernah bertemu sebelum ini.” Bagaimanapun, Ha Young Eun menjawab, “Saya tidak berminat dengan maksud pertemuan yang tidak memberi kesan.”

Seterusnya, Ha Young Eun berkata, “Lelaki dan cinta, itu semua hanya keseronokan dan permainan yang melibatkan hormon,” tetapi rakan Ha Young Eun Hwang Chi Sook (Choi Hee Seo) berkata kepadanya, “Tetapi sebenarnya, awak suka dia. Dah 20 tahun sejak sekolah menengah. Awak rasa saya tak tahu?”

Drama Now We Are Breaking Up

Apabila Yoon Jae Guk dan Ha Young Eun bertemu semula, Yoon Jae Guk memegang pergelangan tangannya dan bertanya, “Kenapa awak berpura-pura tidak mengenali saya?”  dia menjawab, “Mengapa saya perlu bertindak seperti saya mengenali awak?” Tetapi pandangan mereka antara satu sama lain sudah menunjukkan rasa ingin tahu dan minat yang mendalam..

Teaser berakhir dengan Yoon Jae Guk berkata, “Anda hebat di Busan dan di sini juga.”

Tonton teaser di bawah!

Note

Support dramamalay2u untuk mendapatkan info-info drama melayu paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *