Kim Jong Kook Menafikan Tuduhan Penggunaan Steroid

Kim Jong Kook Menafikan Tuduhan Penggunaan Steroid. Beliau menafikan sekeras-kerasnya dakwaan penggunaan steroid, rancangannya untuk menjalani ujian untuk membuktikannya..

Pada 31 Oktober, ahli bina badan dan YouTuber kecergasan Kanada Greg Doucette menyiarkan video di mana dia menilai senaman dan fizikal Kim Jong Kook dan membuat kesimpulan bahawa selebriti itu berkemungkinan besar menggunakan steroid.

Kim Jong Kook

Kim Jong Kook Menafikan Tuduhan Penggunaan Steroid

Hampir seminggu kemudian, Kim Jong Kook menyiarkan di bahagian komuniti saluran YouTubenya GYM JONG KOOK:

Helo, ini GYM JONG KOOK, Kim Jong Kook!
Saya tidak pernah menjangkakan perkara ini.. isu yang menyeronokkan dan mengujakan~
Saya akan mentertawakannya dan menyediakan sedikit hiburan ringan dengan video dan ulasan, tetapi ini telah menjadi berita.. dan untuk membiarkannya berlalu.. ia akan menghasilkan kandungan yang sangat hebat, jadi saya tidak boleh lulus begitu sahaja ia sebagai YouTuber baru..
Jika perlu, saya merancang untuk menjalani semua ujian yang wujud di dunia. Saya selesai satu hari ini. Jika terdapat sebarang ujian yang boleh dipercayai secara terbuka yang anda cadangkan, sila cadangkan banyak-banyak dalam ulasan~

 

Selepas meminta bantuan pelanggannya mencari jalan melalui ujian doping, dia menambah, “Kami perlu menunjukkan kepada mereka bahawa apa yang mereka fikir adalah mustahil tanpa dadah di kawasan kejiranan itu dengan mudah dilakukan di sini di Korea oleh ramai orang~ ^^ (feat. kepedasan orang Korea) Awak boleh simpan jutaan dolar.. tapi saya rasa awak akan malu sangat.. saya risau..”

Dia memasukkan foto dalam siarannya.

Keesokan harinya, Greg Doucette menyiarkan video baharu di mana dia bertindak balas terhadap respons Kim Jong Kook dan liputan berita mengenai dakwaannya. Selepas video itu dimuat naik, Kim Jong Kook membalas dengan catatan yang lebih panjang di komuniti YouTubenya.

 

Sekarang anda mengatakan tiada cara untuk menyemak dan tidak menjadi masalah untuk menggunakannya? Bahawa ia sah? Tiba-tiba? Sungguh tidak masuk akal dan kelakar.
Jika ia dadah, walaupun ia sah, ia masih menjadi masalah bagi seseorang dalam kedudukan saya. Adalah sah dan tidak mengapa bagi orang biasa untuk menerimanya melalui preskripsi doktor untuk kesihatan dan kebahagiaan mereka.
Tetapi jika saya, Kim Jong Kook, melakukan itu, ia adalah masalah besar di sini. Saya telah hidup selama 27 tahun sebagai penyanyi dan selebriti seperti itu. Saya membuka saluran ini dengan tubuh sederhana saya semata-mata kerana saya ingin berkongsi kehidupan saya bersenam berdasarkan kerja keras dan kesihatan sekiranya ia mungkin membantu walaupun hanya seorang mendapat harapan untuk menjalani kehidupan yang sihat selepas melihat saya sebagai bukti hidup. Itulah sebabnya saya mengendalikan saluran ini walaupun kekurangan saya.

Jadi selepas melihat video saya dari sebulan yang lalu, orang itu mendakwa bahawa tidak mungkin memiliki badan dan keupayaan senaman seperti ini jika saya semulajadi?
Hr apa? Hormon apa? Dia berkata saya melakukan itu.

Walau apa pun, sama ada tahap hormon saya meningkat atau semula jadi semuanya akan didedahkan jika saya menjalani ujian. Jangan risau, saya akan menjalani semua ujian lain yang berkaitan satu demi satu, jadi nikmati saja, semua. Dan dia terus berkata saya bersenam dua jam atau tiga jam.. Betapa mengecewakannya.. Saya selesai bersenam selepas satu jam setengah, atau paling lama dua jam.. Saya rasa di kawasan kejiranan itu mereka berehat 10 minit selepas setiap set.. dari cara dia mengiranya.. Dan adakah saya perlu mengejutkannya lagi.. Saya tidak mempunyai hari rehat.. Saya berehat bahagian bawah badan saya apabila saya bersenam bahagian atas badan saya, dan bahagian atas badan saya berehat apabila Saya bersenam bahagian bawah badan saya.

Dan 50 set? Saya benar-benar tidak faham apa yang menakjubkan tentang itu.. Jika anda ingin tahu bagaimana saya menyebarkan 50 set, anda boleh melanggan saluran saya..

Seseorang yang tidak pernah mendaki gunung yang tinggi sendirian berkata dari bawah gunung kepada seseorang yang memasang bendera di bahagian atasnya, “Anda tidak boleh pergi ke sana tanpa helikopter. Orang itu menggunakan helikopter untuk ke sana. Sebab saya pun guna helikopter untuk naik ke sana.. Tak, kawan-kawan sekeliling pun..maksud saya tak haram.. Dalam buku yang saya baca.. Maksud saya.. Ah entahlah! Saya pakar!”

 

Note

Support dramamalay2u untuk mendapatkan info-info drama melayu paling latest yang sensasi..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *